Det är dags för fredagsmyys (fast det bara är torsdag)


Goddagens! Idag är det Torsdag och snart är det helg, JAA! Lite senare idag så ska jag hem till min söta vän Sandra och myyysa myysssaa, åååå så myysigt det ska bli! Och på Söndag bär det av till Västerås igen, känns väldigt skönt faktiskt, men jag kommer ju saaaaknaa alla här hemma juuu!!! Men nog om mig....

Jag drar

/ Ida i skogen

Du med lådan

Jag är arg, ledsen men framförallt besviken på mig själv. Jag är är världens klantigaste människa. Här sitter jag med ett ruttet finger som jag klämde i bildörren för två månader sen och en kamera som inte fungerar längre eftersom jag tappade den i golvet för 20 minuter sen. Bilderna som fanns på den ifrån igår och i fredags gick att rädda, men det går inte att ta kort längre eftersom skärmen sprack. KUL KUL KUL!!!!! ÅÅÅÅÅ!!!!!! Det var den kameran och den studentpresenten! :(!!!!!!
Aja.. här får ni några bilderna som fanns på den från Stagediveskiten .. lär ju inte bli nå fler eftersom jag inte kan ta kort längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅ HATA SANDRA ELM!!!!
  
  


Ä fy fan jag är för arg för det här, jag går å lägger mig, då kan väl inget gå snett iaf.

Det här är för dig Burren
/ Idiotsandra

Nu tar vi den, nu tar vi den, nu tar vi den NU TAR VI DEN!!!

Hallå hallå, ja idag ska det supas och käkas kräftor, fyfan va gott! Och imorron blir det lite utav rock n roll här hemma i Nykvarn, trevligt trevligt måste jag säga ! Näe, men ha en bra Fredag... nu drar jag!!

/ Ida i skogen

Pratar ni politik?

Ehm, Hej! Kom precis hem från en shoppingtur med Burren och den nya Sandra! Jag säger bara en sak: JAG TÄNKER INTE SHOPPA MED BURREN IGEN! Hon säger att hon måste åka å handla en gång till och att någon ska följa med henne, TA SKYDD!!!!! Hon är den sääämsta på att shoppa. Bara massa gnäll! FI FAN!

Okej nu känner jag att det blev lite mycket negativ energi här och det var inte meningen, för jag är faktiskt på mycket bra humör för tillfället. Pengarna strömmar in, jag "fynda idag", kräftskiva imorn och kul i Nykvarn på lördag! LIVET LEKER!

Jaha.. okej folk gillar bilder. Så för att kunna ha kvar de typ 3 läsarna jag och Burren har så lägger jag ut en bild på två personer jag tycker väldigt mycket om och som jag jag ska dela bil med imorn. Dock kan de vara lite snuskiga ibland som på denna bild.. men men .. försöker se förbi de. Bara de inte håller på i bilen :S

Okej, nu drar jag!
Pusseluss
/ Vårtan

( Ted Gärdestad <3 )

Lite bögig kanske, men väldigt parant!Ja hej hallå däär! Ja, just nu är vårtan på jobbet! Jaa, jobba och stå i nu vårtis! En annan är ju ledig, hemskt kul måste jag säga, ja jooo ! Jaa, jag är ju ingen skrivare direkt, men dom brukar kalla mig Sherlock!

Jag känner henne väldigt väl, underbar människa! Ville bara säga de


/ BURREN 
      

Veckans vårta och Veckans böld


Grattis Eric! Grattis! Verkligen grattis!

800 grader ... du kan lita på mig

Hej och varmt välkomna till denna DirtyD blogg!
- Jag heter Sandra: Hej!
- Och jag heter Ida: Hallå där Dragan!

Eftersom det här är vårt första inlägg så har vi lite svårt att komma på vad som skulle passa sig bäst att skriva! Därför säger vi det med en sång:


FarbrorKul


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0